9 Kasım 2012 Cuma

Neden böylesin H.?

  Yazı yazma konusunda oldum olası başarısızımdır ama yazmaya karar verdim işte.. Uzatmalı bir sevgilim var. Sözde çok iyi anlaştığımızı düşündüğümüz falan.. Bir ara yoğun şekilde evlilik hakkında konuşmaya bile başladık. Başlamıştık ama şuan ayrıldık ayrılıcaz durumundayız.. Normalde şuan hüngür hüngür ağlıyor olmam lazım ama başka şeyleri sorgulamaktan ağlama moduna geçemedim henüz..
  Neden ayrılma durumuna geldik? Bunu sordum kendime kırk kere,neden diye. Cevabı açık ve net ama yine de düşünüyorum ister istemez neden diye..
  Ben onun evindeydim yine. Başbaşayız,kucağında oturuyorum öylece havadan sudan konuşuyoruz,biryandan tv açık ama bakan yok.. Sonra yavaştan öpüşmeye başlayınca bir anda bana şu soruyu yöneltti.. ''İlk ilişkini bana anlatmak ister misin? '' Ben anlamadım tabi,saf saf sordum ilk çıktığım çocuğumu anlatmamı mı istiyosun diye.. O da ilk cinsel deneyimimi anlatmamı istediğini söyledi.. Ben de önce mırkır,nerden çıktı şimdi vs dedikten sonra ısrar sonucu anlatmaya başladım.Bir yanım diyorki ne diye anlattın ki,o anlattı mı.. Ama diğer yanım da iyiki anlattın diyor. Neyse sonuçta,o an kalçalarımda olan elleri indi koltuğa geri. Bakışları değişti..  Hala dinlese de soğuklaştı bi an,geri kaykıldı bir daha hiç öpmeyecekmiş gibi.. Ben de kalktım tabi hemen kucağından ondaki değişimi görünce. Zorla kucağında oturuyormuşum gibi hissettim..Ne kadar aptalım ki detaylarına gire gire anlattım o ilk deneyimi..
  Sonrasında kalktı gayet soğuk bir şekilde,birşeyler yedi mutfağa gidip. Ben öyle televizyona baktım salak salak,ne yaptım ben diye düşüne düşüne.. Sonunda baktım hiç konuşmayacak benimle,ben gidiyim en iyisi diyip çıktım evden kendi yurduma geldim..
  Daha sonraki günlerde aramız tabi ki düzeldi,sana ben ısrar ettim senin bir hatan yok dedi durdu ama o eski hali kalmadı,hissetmek zor değil karşıdaki insanın değiştiğini soğuduğunu.. Sonrasında muhabbet benim merak ettiklerime,denemek istediklerime geldi.. Herşeyden bahsedemesem de,aslında itaatkar bir yapım olduğunu çoktan keşfettiğimi,tasmam olması fikrinin ya da denilen herşeyi yapma fikrinin beni heyecanlandırdığından bahsettim üstü kapalı bir şekilde.. Şaşkınlıkla dinledi beni bu konu konuşulurken.. Şimdilerdeyse tam ayrıldık diyemiyoruz ama sadece günde bir iki mesaj yazıyoruz birbirimize o kadar.Bitti yani kısacası..
  Belki düşündüğü şey benim bir sapkın olduğum.. Ya da ne orospuymuş diyo içinden ama bunun orospulukla bir alakası yok.. Bana göre yani..

9 yorum:

  1. "...Herşeyden bahsedemesem de,aslında itaatkar bir yapım olduğunu çoktan keşfettiğimi,tasmam olması fikrinin ya da denilen herşeyi yapma fikrinin beni heyecanlandırdığından bahsettim üstü kapalı bir şekilde..."

    BDSM dünyasına hoş geldiniz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben pek o dünyaya girmişim gibi hissedemiyorum ama yine de teşekkürler..

      Sil
    2. Gerçek dışı bir dünya gibi gelmesi sanırım sebebi..Ya da hep hayalde kalıcağını bilmem..

      Sil
    3. Ya da toplum "kurallarını", kendi "arzu"larının önünde görüşün...

      Sil
    4. Sanırım doğru.. ama sadece o da değil..karışık bir durum aslında.

      Sil
    5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  2. sapıklık ve sapkınlık konusu bir sonuç. Asıl olan neden. Nedeni, senin icinde hissettigin yaşam içgüdüsü, seni sen yapan dürtüler. Bunu orospuluk ya da sapıklıkla etiketlendiriyorlar finalde. Onemi yok. Kendin gibi ol yeter.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam olarak kendin gibi olabilmek biraz zor gibi ama en azından daha açık olmaya kararlıyım bundan sonra içimdekiler hakkında.

      Sil