9 Kasım 2012 Cuma

Boşluğa Düşmüş Ben

  Kocaman bir boşlukta gibiyim.. Elim telefona gidiyor,elimi geri çekiyorum zorla.. Nasıl bir alışkanlıksa artık bu. Düşünüyorum şimdi,bir yandan oda arkadaşlarıma laf yetiştirmek zorundayım,insan konuşmak zorundaymış gibi her an,durmadan birşeyler diyorlar ama yine de düşünüyorum işte..
  Ne var yani bazı şeylerden bahsettimse.. Bu beni kötü biri mi yapar? Eskiden melek gördüğün kız gitti bir anda şeytani biri mi geldi sanki meydana.. Anlayamıyorum..
  Evet bir sürü fantazim var,tek başıma olduğumda asla normal bir porno izleyip boşalamıyorum,asla.. En uç şeyleri aramakla geçiriyorum o an ki vaktimi,ki genellikle böyle anlarım çok kısıtlı..Sonunda beni bir anda heyecanlandıracak bir video bulup,bazen sadece bir hikaye bile,rahatlıyorum..
  Şimdi,bir yandan üzgünüm çünkü daha hala anlayabilmiş değilim neden böyle oldu.. Ama diğer yandan,biz ilerde okulu bitirip evlenseydik ben mutlu olamazdımki diye düşünüyorum ister istemez.. Onda kaldığım günlerde,evet büyük bir aşk vardı,tutkuluyduk ama olay sekse dönünce sonunda hep orgasm olmuş gibi rol yapmakla bitiyordu o gece yada sabah benim için.. Sadece o rahatlıyordu. Bense öyle kalıyordum ama o tabi,geldim sanıyordu,mutlu mesut devam ediyorduk güne..
  Odaya bakıyorum,verdiği minik hediyeler komidinin üstünde duruyor. Ben onlara bakıyorum,onlar da bana. Atmalıyım sanırım ki benim için bir önemleri de yok. Verdiği şeylerden ziyade,aklım hep beraber kaldığımız anlarda.. Konuştuğumuz onca şey.. Ve bu kadar şey yaşadığın biri senden nasıl soğuyabilir,değişik merakların var diye..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder