13 Kasım 2012 Salı

Hafiften +18

  İçimde ne varsa yazacağım düşüncesiyle açmıştım blog. Ama fark ettim ki buraya da yazamıyorum kimseye söyleyemeyeceğim şeyleri. Açış amacıma geri dönüp o an aklımda ne varsa yazmaya karar verdim tekrardan. ''İğrenç bir yazı olabilir,lütfen kimse okumasın!'' diye bir uyarı yapsam sanırım içim az da olsa rahatlayıcak.
  Eskiden Ankara'ya gelmeden önce,annemlerin yanındayken bir köpeğimiz vardı. İlkokuldayken almıştık benim ısrarlarımla. Dünya tatlısı bir dişi. Sonrasında ergenliğe ilk giriş zamanlarımda da o vardı ve ben kardeşimin porno cdlerinden gördüğüm yalama sahnelerini ona yaptırmaya başlamıştım. İlk başta çekindiğimi hatırlıyorum hijyen açısından ama sonrasında önemsemeyip yaptırmıştım..
  Fark ediyorum ki internet evet faydalı. Her bilgi elimizin altında ama gördüğümüz her sahne, her resim insanı etkiliyor. Lise dönemlerinde nasıl karşıma çıktı hiç hatırlamıyorum ama zoosex olayını gördüm ilk defa. İlk başta büyük bir şok ve şaşkınlık,sonrasında merakla araştırma safhası..O gün bugündür de ne zaman aklıma gelse heyecanlandırır.
  Bu konu insanı neden etkiler ya da heyecanlandırır? Tam çözebilmiş değilim. Genel bakış açısıyla bakmaya zorladığımda kendimi 'evet' bana da iğrenç geliyor. Ama kendi iç sesimi dinlediğimde hiç iğrenç gelmiyor. Aksine oldukça etkileyici geliyor. Nedenini sorgulayıp durduğumda kendi kendime, şu noktaya varıyorum; insanın aşağılanmaya karşı olan eğilimi.. Aşağılayıcı bir şey olarak görmesem de sanırım nedeni bu. Belki de birisi karşısındakine böyle birşey yaptırsa ya da oturup izlese,onun büyük ihtimalle bunu aşağılayıcı bir şey olarak göreceğini bilmek.. Ya da köpekle eşdeğer tutulduğunu hissetmek.. Bilmiyorum..
  Nedenini çözebilmiş değilim. Kendi başıma öyle bir şeyi asla denemem ona eminim ancak izlenilmek o şekilde neden bu derece çekici bir fikir ?

2 yorum:

  1. Farklılıklar çok ilginç zamanlarda ilginç şekilde günyüzüne çıkıyor.
    Bence aslolan kontrollü ve dikkatli bir şekilde gerçekleşmesi bu ortaya çıkışların.
    Aslında gerçekleştirdiğimiz bir iç yolculuk hayatta...

    YanıtlaSil
  2. bişi merak ediyorum. sıradan seks deneyip de bunun artık sana yetmediğini düşündüğün içinmi bu arayıslar farklı eğilimler yoksa sen kendinibilidin bileli bumudur durumun

    YanıtlaSil