19 Mart 2013 Salı

Bir hayalim..

    Öyle bir hayalim var ki,herhalde hiç bir zaman gerçekleşmez..
Kocaman bir ev..Şehrin dışında duvarlarla çevrili bahçeli bir ev. Bahçesinde bir sürü köpek, hatta belki başka hayvanlar da. Hayvanların bakımından ben sorumluyum her türlü. Evin sahibine hizmetten de ben sorumluyum. Belki başka kızlar da olabilir. Öyle rahat bir ortam ki, o, o an aklından ne geçtiyse ne istediyse hemen söyleyecek emredecek.. Aynı evi paylaşacağız ama ben hiç bir zaman onunla uyuyamıyacağım. Köpek yatağı gibi bir yatağım olucak. İstediğinde zincirleyecek bahçeye ya da bir odaya. İstediğinde yemek vermeyecek,su vermeyecek.. Canı istediği gibi davranacak yani.. Toplum kuralları vs. olmadan her istediğini yaptıracak. Hem o bundan haz alacak hem de ben ağlasam da sızlasam da içten içe mutlu olacağım orda ona hizmet ettiğim için..
   Canı istediğinde köpeklerle bir şeyler yaptırıp izleyecek.O şekilde de bakıcam köpeklere. Başka bir zaman arkadaşlarına hizmet ettiricek..Bilicek ki o ne isterse yapacağım,  ben de bilicem ki ne kadar acımasız davranırsa davransın beni sahipleniyor.. Öyle saçma bir hayal işte..

2 yorum:

  1. Wowo oldukça ilginç bir hayal. Gerçekleştirebilmeni dilerim. Çünkü insanlar hayallerini gerçekleştiremezlerse kötü oluyor.

    YanıtlaSil
  2. Bu niye hayal ki? Detaylar tam tutmasa da sub'larımla yapmadığım bir şey değil.

    YanıtlaSil